Tag med på 1520 Camp og få #denbedsteuge

1520 Camp er for alle piger og drenge mellem 15-20 år


Kender du det?

Du bliver aldrig for gammel til SportsCamp!

I samarbejde med Herlev kommune byder vi dig derfor velkommen på 1520 Camp. Indlogering foretages af den lokale forening.

Vi giver dig Danmarks bedste instruktørteam, som leverer en uge med sjove aktiviteter og sved på panden. 1520 Camp er for ALLE drenge og piger, og vi sørger for udfordringer, som er tilpasset den enkeltes behov og niveau, så alle får det maksimale ud af ugen.

Indholdet er tilpasset den ældre målgruppe, men campens grundstamme er den samme som på SportsCamp: Den bedste træning, dygtige instruktører, nye venner/veninder og ikke mindst en masse fede oplevelser.

…og det er ikke det hele.

Der vil stadig være aftenaktiviteter, disse vil dog i højere grad være frivillige og har en anden karakter end på SportsCamp.

Vi gør alt for, at vores deltagere får det optimale ud af deres ophold på 1520 Camp, og da aldersgruppen er ældre betyder det selvfølgelig også, at reglerne er ændret. Sengetiden er senere, og der er generelt stor frihed under ansvar. Campen er dog fortsat fuldstændig alkoholfri. Det betyder dog ikke, at der ikke bliver festet igennem til afslutningsfesten.

Er du 15 år, kan du deltage på både SportsCamp og 1520 Camp.

Deltagerne på 1520 Camp er indkvarteret på Herlev Gymnasium.

Hvad koster det at deltage?

Prisen for et ophold på 1520 Camp er 2995 kr. I prisen er alt inkluderet, bl.a. følgende:

  • 6 dages ophold med overnatning fra mandag til lørdag
  • 10 x 2,5 timers intens og inspirerende træning og aktiviteter
  • Det bedste instruktørteam
  • Sund og lækker mad 6 gange dagligt
  • REMA 1000 velkomstpakke med bl.a. t-shirt og drikkedunk

Kost og logi

På 1520 Camp er vi indlogeret på skoler med gode idrætsfaciliteter i nærheden. Overnatning sker i klasselokaler hvor deltagerne er indkvarteret 8-10 personer sammen.

Det handler ikke kun om fysisk udfoldelse og træning, men også om sunde kostvaner. Her sørger vi i samarbejde med REMA 1000 for en sund og lækker menu. Endvidere vil der være frisk frugt og grønt samt koldt vand til alle måltider.

Du kan læse mere om kosten på 1520 Camp her.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Sådan lyder SportsCamps tilfredshedsgaranti, som tilbydes alle deltagere på SportsCamp.

Gennem de sidste 12 år har vi optimeret SportsCamp på alle leder og kanter og ved derfor, at vi leverer værdi og høj kvalitet på alle fronter.

Tilfredshedsgarantien betyder, at skulle vi efter de to første dage ikke leve op til dine forventninger, så giver vi dig pengene tilbage.

Du kan læse mere om tilfredshedsgarantien her.

Danmarks dygtigste instruktørteam

På 1520 Camp er det idrætsstuderende fra universiteterne i København, Odense, Aalborg og Aarhus, der styrer aktiviteterne. Vi sikrer de bedste rammer i forhold til udstyr og træningsforhold. Instruktørerne medbringer alle de nyeste træningsmetoder og en pædagogisk indsigt, som sikrer, at alle vil opleve træningen som sjov, udviklende og inspirerende.

Du kan læse mere om instruktørerne her.

SportsCamp Academy

– personlig og sportslig udvikling!

SportsCamp Academy har til formål at udvikle dit talent og hjælpe dig til, at du selv kan tage ansvaret for om du opnår dit potentiale, ikke kun i din sport, men også i livet generelt. Ud over træningen i din sportsgren, indebærer det at blive en bedre udøver, også udvikling af viden, holdninger og motivation på mange andre områder. Temaerne vi arbejder med er blandt andet ”Vinderpsyke”, ”Teamwork” og ”Kost og Sundhed”, som alle sigter mod at udvikle dig personligt.

læs mere om Academy her.

Discoparty

Fredag holder vi fest. Der er både mange søde drenge og piger på 1520 Camp – så husk dit bedste party outfit.

Det får du ingen præmie for

Der er ikke noget diplom for at have det mest ulækre og snavsede værelse på campen, så husk at holde orden og ryd op dagligt.

Det mener andre...

Hør andres mening om 1520 Camp

Campoversigt 2018

Info:Dato:Sted:Sportsgrene:Pris:
1520 Camp 15-20 år, med overnatning uge 28 09/07/2018 - 14/07/2018 Herlev Højsletten 39 (Herlev Gymnasium) Multi 2995,00 kr. Bestil nu

Reservér din plads med det samme

Din reservation er gældende i 7 dage.


Din reservation er gældende i 7 dage.
Der gives samtykke til, at SportsCamp må kontakte dig.