En verden af sjov og kammerater

REMA 1000 DayCamp er for alle piger og drenge mellem 8-13 år


Kender du det?

Børnene har glædet sig til ferien, men ved ikke hvad de skal tage sig til. De ender med at sidde foran computerskærmen dagen lang.

Det gør REMA 1000 DayCamp op med. Vi giver dine børn Danmarks bedste instruktører, som leverer undervisning i børnehøjde med mulighed for at styrke selvtilliden, få inspiration og nye værkstøjer til at udvikle sig i trygge og velorganiseret rammer. Om dit barn dyrker sport i en klub, og drømmer om engang selv at blive en af stjernerne, eller bare kan lide at bevæge sig for sjov sammen med kammeraterne, dét er ikke afgørende. DayCamp er for ALLE drenge og piger, og vi sørger for udfordringer, som er tilpasset den enkeltes behov og niveau, så alle får det maksimale ud af dagene.

 

Mad & Drikke

Der er frokost inkluderet i prisen alle dagene. I slipper derfor for at smøre madpakke hver morgen. Frokosten består af lyst og mørkt brød med forskelligt pålæg. Der vil derudover blive serveret frugt i løbet af dagen.

Venner & Veninder

Man får masser af venner på REMA 1000 DayCamp så man kan roligt tage afsted alene. Alle vores aktiviteter gennem ugen er lagt an på at deltagerne skal møde en masse nye venner.

Tryghed & Sikkerhed

Mange forældre får tendens til svedige håndflader og nervøse trækninger ved tanken om, at deres guldklumper skal være væk hjemmefra i en uge – men bare rolig, trygheden er i højsædet hos SportsCamp.

Vores 13 års erfaring med afvikling af SportsCamp siger os, at forældre som regel har nogle af de samme bekymringer i forhold til at sende deres børn afsted på camp.

 • Alle involverede omkring campen har ren straffe- og børneattest
 • Sundhedsoplysninger på alle deltagere
 • Livreddere i svømmehallen
 • Alle instruktører har førstehjælpstaske og telefon med til træning
 • Vi har campbil på alle camps til fx. hurtig transport til læge eller skadestue

Alle deltagere er desuden også altid velkomne til at henvende sig til instruktører og campkontor med eventuelle problemer. Vi er der for at hjælpe 🙂

Prisen er 1.195 kr og inkluderer blandt andet:

 • 5 dage (uden overnatning) fra mandag til fredag, hver dag fra kl. 9.00-16.00
 • Den officielle camp t-shirt, drikkedunk samt diplom.
 • De bedste instruktører
 • Sund og lækker mad
 • Gode idrætsfaciliteter
 • Et højt sikkerheds- og tryghedsniveau.

 

Vi garanterer dig den bedste uge, fyldt med hård og sjov træning, nye og gode oplevelser og et fantastisk fællesskab.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Sådan lyder REMA 1000 SportsCamps tilfredshedsgaranti, som tilbydes alle deltagere på SportsCamp.

Gennem de sidste 11 år har vi optimeret SportsCamp på alle leder og kanter og ved derfor, at vi leverer værdi og høj kvalitet på alle fronter.

Tilfredshedsgarantien betyder, at skulle SportsCamp efter de to første dage ikke leve op til dine eller dit barns forventninger, så giver vi dig pengene tilbage.

Du kan læse mere om tilfredshedsgarantien her.

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding til en af vores camps kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ved ratebetaling betaler du ved tilmelding et depositum på kr. 500,-, og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest 6 uger før campstart).

Dette gør du på Min Side

Ordrens fulde beløb skal være indbetalt senest 42 dage (6 uger) før datoen for campstart. Du kan læse mere om ratebetaling i vores betingelser.

Boldspil

KIDS VOLLEY & BEACHVOLLEY
STREET BASKET
KINBALL
FLAG FOOTBALL
FODBOLD

Leg og alternativ idræt

ULTIMATE
ROPE SKIPPING
BATTLE

Slagspil

HOCKEY & FLOORBALL
MINI TENNIS
BADMINTON
BORDTENNIS

Krop og bevægelse

DANS
SPRINGGYMNASTIK
PARKOUR
BØRNE CROSSFIT

En verden af sjov og oplevelser!

Ved siden af kan du læse en række af de aktiviteter og sportsgrene du kan komme til at stifte bekendtskab med på DayCamp.

OBS! Du kommer IKKE til at prøve alle tingene til venstre. Der kan være forskel på hvilke spil, lege og temaer der fylder mest, da dette planlægges nøje efter instruktørenes kompetencer fra camp til camp.

Det siger andre om DayCamp

Læs hvad tidligere deltagere på DayCamp siger: