Oplev en uge fyldt med sjov, sport og selvtillid

DiabetesCamp er for piger og drenge mellem 11-15 år


Hør Hugo og Camilla fortælle om, hvordan det er at være på SportsCamp som diabetiker.

Kender du det?

Børnene har glædet sig til sommerferien, men ved ikke hvad de skal tage sig til efter de har rejst med mor og far? De ender med at sidde foran computeren dagen lang, selvom vejret er godt og luften er frisk.

Det gør REMA 1000 SportsCamp op med. Vi giver dine børn Danmarks bedste instruktører, som leverer undervisning i børnehøjde med mulighed for at styrke selvtilliden, få inspiration og nye værkstøjer til at udvikle sig inden for sin allerede eksisterende eller nye sportsgren. Om dit barn dyrker sport i en klub, og drømmer om engang selv at blive en af stjernerne, eller bare kan lide at bevæge sig for sjov sammen med kammeraterne, dét er ikke afgørende. SportsCamp er for ALLE drenge og piger, og vi sørger for udfordringer, som er tilpasset den enkeltes behov og niveau, så alle får det maksimale ud af ugen.

Vi garanterer dig den bedste uge, fyldt med hård og sjov træning, nye og gode oplevelser, og et fantastisk fællesskab.

 

 

Diabetesteamet

De to diabetessygeplejersker er en del af instruktørgruppen på campen. Dog har diabetessygeplejerskerne udelukkende til opgave at koncentrere sig om de deltagere, der har diabetes, hvilket sikrer god tid til den enkelte.

Løbende kommunikation

Diabetessygeplejerskerne følger deltagerne tæt hele ugen, uden at det tager tid fra deres aktiviteter på sportspladserne. Hver deltager har et skema, hvor blodsukker, insulindoser mm. registreres.

Det er primært inden hovedmåltiderne, at sygeplejerskerne har kontakt med deltagerne, men også ude på de forskellige sportsaktiviteter. Inden sengetid er der natmad og te for alle deltagerne – og her samles alle med diabetes til rugbrød, havregryn og hvad der er behov for af langsomtvirkende kulhydrater. Derudover går en af sygeplejerskerne en runde midt om natten, og ved behov kontrolleres blodsukkeret.

Kost og logi

På SportsCamp er vi indlogeret på idrætsefterskoler. Overnatning sker på værelser hvor deltagerne er indkvarteret 2-5 personer sammen.

Det handler ikke kun om fysisk udfoldelse og træning, men også om sunde kostvaner. Her sørger vi i samarbejde med REMA 1000 for en sund, lækker og børnevenlig menu. Endvidere vil der være frisk frugt og grønt samt koldt vand til alle måltider.

Cøliaki (glutenintolerence)

For at vi hos SportsCamp kan sikre dig/dit barn så god en oplevelse som muligt, er det vigtigt, at vi får viden om eventuelle allergier og sygdomme.

Vi sammensætter i samarbejde med vores sundhedspartner REMA 1000 og vores leverandør, en madplan for ugen. I den forbindelse er det nødvendigt at vide, hvis der er noget vi skal tage højde for i planlægningen. Det er med til at sikre dig en sund og nærende kost under SportsCamp.

Du noterer relevante informationer når du tilmelder dig SportsCamp.

Hvad koster det at deltage?

Diabetesforeningen yder tilskud til børn og unge med diabetes.

Normalpris DKK 2995,-

Tilskud fra Diabetesforeningen DKK 600,-

Pris for deltagere med diabetes DKK 2395,-

Tilskud til opholdet

For at opnå tilskud skal du på tilmeldingssiden indtaste dit medlemsnummer i kommentarfeltet til Diabetesforeningen. Deltagerprisen inkluderer kost og logi, undervisning i den valgte sport og andre sportsgrene, brug af nogle af Danmarks absolut bedste idrætsfaciliteter, velkomstpakke, diplom og meget mere.

Prisen er inklusiv:

 • 6 dages ophold med overnatning på værelser fra mandag til lørdag
 • 10 x 2,5 timers intens og inspirerende træning
 • Undervisning af landets dygtigste instruktører
 • Masser af nye venner og veninder
 • Sund og lækker mad 6 gange dagligt
 • Sjove og spændende aftenaktiviteter
 • REMA 1000 velkomstpakke med bl.a. t-shirt og drikkedunk
 • SportsCamp Academy uddannelse
 • Fed fest fredag aften

Det bliver med andre ord feriens bedste uge – vi glæder os til at se dig!

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding til en af SportsCamps camps kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ved straksbetaling indbetaler du ordrens fulde beløb ved tilmelding.

Ved ratebetaling betaler du ved tilmelding et depositum på kr. 700,-, og så bestemmer du selv, hvornår du indbetaler resten (dog senest 6 uger før campstart).

Dette gør du på Min Side

Du kan læse mere om ratebetaling i vores betingelser.

Tryghed & Sikkerhed

Det er vores fornemmeste opgave at passe godt på dig, så vær helt rolig. Tryghed og sikkerhed er i højsædet på SportsCamp.

 • Campledere og instruktører hare ren straffe- og børneattest
 • Campledere og instruktører er til stede 24 timer i døgnet
 • Camp-bil på alle camps, til hurtig transport til læge eller skadestue
 • Førstehjælpstasker på skolen og med ud til alle træningen
 • Døgntelefon direkte til campleder,
 • Sundhedsoplysninger på alle deltagere
 • Beredskabsplan
 • Klare regler og procedurer for både deltagere og instruktører

På Sportscamp.dk kan du læse mere om, hvordan vi håndterer hjemve, drillerier og skader, samt hvad vi gør for at minimerer disse oplevelser for vores deltagere.

SportsCamp Academy

– personlig og sportslig udvikling!

SportsCamp Academy har til formål at udvikle dit talent og hjælpe dig til, at du selv kan tage ansvaret for om du opnår dit potentiale, ikke kun i din sport, men også i livet generelt. Ud over træningen i din sportsgren, indebærer det at blive en bedre udøver, også udvikling af viden, holdninger og motivation på mange andre områder. Temaerne vi arbejder med er blandt andet ”Vinderpsyke”, ”Teamwork” og ”Kost og Sundhed”, som alle sigter mod at udvikle dig personligt.

På SportsCamp kommer alle igennem kursusforløbet SportsCamp Academy og forløbet er med til at gøre SportsCamp til noget ud over det sædvanlige. SportsCamp Academy er en ekstra dimension i undervisningen og sigter altså mod at give deltagerne værktøjer til at udvikle deres talent på både kort og på lang sigt.

Erfaringer fra SportsCamp

Erfaringerne viser, at de fleste med diabetes i løbet af en SportsCamp–uge har brug for mindre insulin end normalt. Hensigten er derfor at støtte, vidensdele og hjælpe med at holde tjek på blodsukkeret, justere på insulin i forhold til blodsukkerkurver, aktivitet og mad og dermed at forebygge lavt blodsukker.

Inden SportsCamp

Forud for SportsCamp udfyldes et spørgeskema med relevante diabetesspørgsmål. Det bedes returneret sammen med et foto. Netop billedet er en stor hjælp, da diabetessygeplejerskerne i løbet af de første timer af campen skal have styr på de børn og unge med diabetes blandt ca. 100 glade og forventningsfulde deltagere.

Venner & Veninder

Man får masser af venner på SportsCamp så man kan roligt tage afsted alene. Alle vores aktiviteter gennem ugen er lagt an på at deltagerne skal møde en masse nye venner – både inden for deres egen idrætsgren og deltagere på de andre linjer. Gennem hele ugen er der derfor stor fokus på dette og vi har endnu ikke oplevet nogen deltagere der både er kommet og gået alene.

Når du har fundet dit værelse, så hils pænt på dine nye værelseskammerater. Det sjove ved SportsCamp er, at du ikke altid bor sammen med dem, som du kommer på hold sammen med. På den måde lærer du flere at kende.

Mobil og lommepenge

Pas på din telefon og dine penge! Instruktørerne skal nok forsøge at hjælpe dig. Vi anbefaler desuden at du kun tager ca. 150-200 kr. med i lommepenge.

Discoparty

Fredag holder vi fest. Der er både mange søde drenge og piger på SportsCamp – så husk dit bedste party outfit.

glade_drenge

Det siger andre om SportsCamp

Læs hvad tidligere deltagere på SportsCamp siger:

Titelsponsor

Hovedsponsorer

Reservér din plads med det samme

Din reservation er gældende i 7 dage


Din reservation er gældende i 7 dage.
Der gives samtykke til, at SportsCamp må kontakte dig.