Mød Danmarks bedste instruktører

Vores super kompetente instruktører hjælper dig med at udvikle dit talent, styrke din selvtillid og give dig masser af gode råd om alt fra træning til personlig udvikling. Kun det bedste er godt nok!

Herunder kan du møde nogle af instruktørerne og læse lidt om dem ved at holde musen henover deres billede.

Jacob Hessellund

Hånbold og Multi

Hvis du får Jacob som håndboldinstruktør, er der garanti for at lære en masse fede tricks og seje skud. Til daglig læser Jacob idræt, og ved derfor også en masse andet end kun håndbold.

Maria og Jonathan

DayCamp og Fodbold

Maria blev uddannet idrætslærer i 2015, men læser nu på Paul Petersen Idrætsinstitut, fordi hun ikke kan få nok af idræt og leg. Jonathan læser idræt på AAU, er rigtig god til "banke banke på-jokes" og bare hammersjov :)

Karoline Chrøis

DayCamp

Til daglig læser Karoline idræt på Københavns Universitet og ved derfor en masse om sport, kroppens funktioner og idrættens mange muligheder. Hvis du får Karoline som instruktør kan hun garantere en sjov, effektiv og anderledes træning med fuld fart på.

Julie Gammelby

Springgymnastik

Julie læser til daglig Idræt på Københavns Universitet. Hun er tidligere konkurrencegymnast, elsker at undervise og synes at træning både skal være udfordrende, svedigt og hamrende skægt. Julie er altid klar på sjov og ballade.

Vinh

Parkour

Til daglig er Vinh parkour- & breakdanceinstruktør. Han er smæk fyldt med energi og kan flyve. Det vil han lære dig til sommer og give dig den bedste uge i sommerferien. Ses vi?

Andreas Winding

Multi

Andreas er tosset med sport! Så længe han kan få lov at bevæge sig, er han i sit es. Derfor har han valgt at læse Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet. Han glæder sig helt vildt til at have en sjov uge med masser af sport sammen med jer denne sommer!

Tobias Rømer

Håndbold

Tobias læser Idræt på KU og brænder derudover for håndbolden. Så snart der er en håndbold indblandet, kan Tobias ikke holde sig væk! – Derudover er han selvkåret Østsjællandsk mester i ministraffe! En titel der naturligvis kan kæmpes om og erobres på vores camps til sommer!

Frederik Hartvig

Dans

Eva Damgaard

DayCamp

Når Eva ikke løber rundt og sparker til en bold, laver vejrmøller eller danser dagen lang, læser hun Idræt på Københavns Universitet, hvor hun... nåår ja, sparker til en bold, laver vejrmøller og danser. Hun elsker at bevæge sig og glæder sig derfor til hele 2 uger med sport og sjov.

Lars Ferré

Parkour og Multi

Lars Ferré er helt tosset med sport! Netop derfor læser han Idræt på Aalborg Universitet. Rygterne går på, at der ikke findes en sportsgren Lars ikke har gået til. I øvrigt påstår han, at han aldrig har tabt en udfordring, hvad enten det gælder et spil kort eller en omgang "hop på tungen".

Simon Ibdal

Fodbold

Jeg er uddannet Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut anno Juni 2015. Til dagligt læser jeg til pædagog og arbejder som individuel fodboldtræner og elsker at være på camp.

Jakob Christensen

Campkontor

Lille mand med stort humør. Jakob sætter fut i alle de glade humørbomber, som kommer på SportsCamp. I flere år har han stået for det uknækkelige sammenhold I finder i håndboldhallen, og fået talenter frem på Mulitilinjen, som børnene ikke anede de havde. I år skal I gå på campkontoret og hilse på Jakob, der til daglig er fysioterapeut i Aarhus. Han er klar med et smil, en dans, eller hjælp til eventuelle spørgsmål.

Hold dig opdateret

Uforpligtende - og kan afmeldes med ét klik