Mød Danmarks bedste instruktører

Vores super kompetente instruktører hjælper dig med at udvikle dit talent, styrke din selvtillid og give dig masser af gode råd om alt fra træning til personlig udvikling. Kun det bedste er godt nok!

Herunder kan du møde nogle af instruktørerne og læse lidt om dem ved at holde musen henover deres billede.

Maria og Jonathan

Campkontor og Fodbold

Julie Gammelby

Springgymnastik

Julie læser til daglig Idræt på Københavns Universitet. Hun er tidligere konkurrencegymnast, elsker at undervise og synes at træning både skal være udfordrende, svedigt og hamrende skægt. Julie er altid klar på sjov og ballade.

Vinh

Parkour

Til daglig er Vinh parkour- & breakdanceinstruktør. Han er smæk fyldt med energi og kan flyve. Det vil han lære dig til sommer og give dig den bedste uge i sommerferien. Ses vi?

Tobias Rømer

Håndbold og Multi

Tobias læser Idræt på KU og brænder derudover for håndbolden. Så snart der er en håndbold indblandet, kan Tobias ikke holde sig væk! – Derudover er han selvkåret Østsjællandsk mester i ministraffe! En titel der naturligvis kan kæmpes om og erobres på vores camps til sommer!

Frederik Hartvig

Dans

Eva

Multi

Jakob Christensen

Campkontor

Lille mand med stort humør. Jakob sætter fut i alle de glade humørbomber, som kommer på SportsCamp. I flere år har han stået for det uknækkelige sammenhold I finder i håndboldhallen, og fået talenter frem på Mulitilinjen, som børnene ikke anede de havde. I år skal I gå på campkontoret og hilse på Jakob, der til daglig er fysioterapeut i Aarhus. Han er klar med et smil, en dans, eller hjælp til eventuelle spørgsmål.

Jonas Larsen

Fodbold

Benno

Håndbold og Multi

Hold dig opdateret

Uforpligtende - og kan afmeldes med ét klik