Mød Danmarks bedste instruktører

Vores super kompetente instruktører hjælper dig med at udvikle dit talent, styrke din selvtillid og give dig masser af gode råd om alt fra træning til personlig udvikling. Kun det bedste er godt nok!

Herunder kan du møde nogle af instruktørerne og læse lidt om dem ved at holde musen henover deres billede.

Bemærk, at dette ikke er det fulde team. Vi er lige nu i gang med at rekruttere nye instruktører. Vi afholder løbende samtaler og håndplukker de bedste til opgaven.

Alle vores instruktører har selvfølgelig en ren børneattest!

Jonas Larsen

Fodbold

Jonas har været instruktør siden 2015, og er dermed én af vores mest erfarne. Han er altid klar på en god udfordring, og har en rygsæk fyldt med sjov og inspirerende energi.

Mads Emil

Springgymnastik & FamilieCamp

Mads er som I kan se super sjov og skør. Men han er langt mere end det. Han er nemlig også en dygtig springer og instruktør, og går til dagligt på Odense Rep.

Vinh

Parkour

Til daglig er Vinh parkour- & breakdanceinstruktør. Han er smæk fyldt med energi og kan flyve. Det vil han lære dig til sommer og give dig den bedste uge i sommerferien.

Frederik Hartvig

Dans

Vi er utroligt stolte af, at Frederik har lyst til at være instruktør for tredje sommer i træk. Vidste du, at Frederik er tidligere verdensmester i hip hop?

Nanna

Vi Unge og DayCamp

Kent Bo

Campkontor & FamilieCamp

Tidligere landsholdsspiller i Amerikansk Fodbold, og en af vores mest erfarne instruktører. Som I kan se på smilet er "King Bo" en dejlig mand (læs: dreng)

Eva

FamilieCamp

Eva er en energibombe uden lige. Hendes gode humør og skøre idéer er virkelig noget der smitter på vores camps. Hun skal bare opleves.

Jonathan

Fodbold

Lotte

Springgymnastik

Frederikke

Campkontor på Vi Unge

Jakob "Hessellund"

Håndbold

Efter ét års pause fra SportsCamp, er Hessellund tilbage, og det er vi mange der er glade for. Hessellund spiller til daglig ligahåndbold i Aalborg - så han er virkelig dygtig!!!

Benno

Multi

Benno hedder rigtigt Benjamin, men bliver ikke kald andet end Benno. Jer der kender ham ved, at han er mega sej og dygtig. Og så er han bror til Tobias ;)

Julie

Campkontor

Julie læser til daglig Idræt på Københavns Universitet. Hun er tidligere konkurrencegymnast, elsker at undervise og synes at træning både skal være udfordrende, svedigt og hamrende skægt. Julie er mega god at snakke med, hvis man er lidt ked af det.

Mads

Springgymnastik

Stine

DayCamp

Frederik Nystrup

Campkontor & Multi

Frederik er en af vores erfarne instruktører. Han er kendt for sit utrolige engagement og kreativitet.

Lasse

Fodbold og DayCamp

Lasse er en rigtig spilopmager, og er altid klar på at klæde sig ud. Med Lasse på holdet er det aldrig kedelig :)

Simone

DayCamp

Nanna

DayCamp

Thomas

Springgymnastik

Springere har bare lidt mere energi end normale mennesker - og det elsker vi også Thomas for. Glæd dig til at møde Thomas på camp, og mærk hans faglige kunnen og glæde smitte.

Jonathan og Tobias

Fodbold & Campkontor

Jonna og Toby er to initiativrige unge herre. De har blandt andet været med til at lave en camp på Grønland, men har heldigvis også tid til at give dig en god uge til sommer.

Zabina

Vi Unge SommerCamp

Jonas "Herlev"

Ham der tager telefonen

Herlev er manden der hvert år har opgaven at samle det nye Danmarks bedste instruktørteam. Bare se på ovenstående. Det er lykkes igen!

Hold dig opdateret

Uforpligtende - og kan afmeldes med ét klik